Bia Holz Kft.
Bia Holz Kft.

Emelő-toló erkély és terasz ajtók

Az emelő-tolóajtó méltán a legnépszerűbb megoldás a tolóajtó rendszerek közül tökéletes megbízhatóságával és egyszerű kezelhetőségével, ezért is ajánljuk e legkedveltebb termékünket, alkalmazkodva az önök mindenkori igényeihez.

A fából készült emelő-toló ajtók jellemzői

A fa emelő-toló ajtók és falak a legjobb megoldást kínálják arra, hogy családi házaink, lakásaink életterét kibővítsük a természetes fényigény a szabad kertkapcsolat és térélmény a kilátás legtökéletesebb és legnagyobb méretű nyílászáró rendszerének lehetőségeit felhasználva. Az emelő-toló ajtókat többféle kivitelben kínáljuk: 2, 3 vagy 4 „szárnyú” illetve 1 vagy 2 sínes hőhídmentesített alumínium küszöbrendszerrel. Az emelő-toló ajtók mozgatása rendkívül egyszerű, melyet a nagy terhelhetőségű (350 kg) csapágyazott görgősor tesz lehetővé, egy egyszerű de ötletes emelő mechanikán keresztül. Az ajtószárnyak tökéletes záródását körbe dupla gumitömítés alkalmazásával oldjuk meg. A fából készült emelő-toló ajtók gyártásánál aktívan kihasználhatjuk a faanyagok számunkra nyújtott szinte kimeríthetetlen lehetőségét.

Miért válasszon Ön is emelő-toló ajtót?

Cégünk egyik legnépszerűbb terméke az emelő-toló ajtó. Nézzük miért!

A tolóajtó önmagában is nagyon kedvelt megoldás olyan helyeken, ahol aránytalanul nagy hasznos területet veszítenénk a hagyományos ajtóval a mozgatási terület igénye miatt. Egyre többen választják azonban teraszokhoz, erkélyekhez is, főleg emelő-toló ajtóként.

Az emelő-toló ajtó lényege, hogy rendkívül könnyen mozgatható, mégis masszív, jó hő- és hangszigetelő tulajdonsága van. Otthonunkban különleges hangulatot teremt, hiszen egyrészt a lehető legtöbb fényt engedi be, másrészt pedig egy fa emelő-toló ajtó természetes hatást kelt. Minőségi fa emelő-toló ajtóinknak köszönhetően javul a lakás piaci értéke, nő az életszínvonal, ugyanakkor télen a fűtési költségek csökkennek, nyáron pedig a klímahasználat mérséklődése miatt a villanyszámla is kevesebb lesz a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően.

Válasszon Ön is fa emelő-toló ajtóink közül, illetve keressen minket bizalommal egyedi igényeivel kapcsolatban is!