Bia Holz Kft.
Bia Holz Kft.

Cégünkről

Cégünk több mint 30 éves ablakgyártói gyakorlattal rendelkezik. 2000 óta Kft formában működünk, kizárólag egyedi ablak készítő, gyártóként. A Biaholz Kft.-ét szakmai tanácsadás, a minőség és a megbízhatóság jellemzi.

szoba fa ablakkal

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően munkánk során mindig a megrendelők legnagyobb megelégedettségének elérése a célunk.

Gyors, pontos, megbízható és kíváló minőségű munkáinkat számtalan elégedett ügyfelünk bizonyítja. Nyílászáróinkat kíváló minőségben és kedvező áron garantáljuk mindenkinek!

Hívjon fel minket időegyeztetésre és tekintse meg bemutatótermünket! Teljeskörű garanciával és a határidők betartásával készítjük el ablakait, ajtóit az ízlésének megfelelően! Műhelyünk és bemutatótermünk Biatorbágyon, Budapestől csak néhány perc autóútra található!

Telefonszámaink: 20/314-5070, 23/310-538

Török Péter, faipari mérnök


Forgalmazott gyártók termékei

Hella Hella áthidaló és tokrendszerek. Az árnyékolástechnika ipar minden problémára megoldást kínáló tokszerkezete. Tetszőleges színben, kivitelben, hajtással, ahogy Ön szeretné.

Európa egyik legnagyobb árnyékolástechnika gyártója. Amennyiben Ön építkezik vagy felújít, vagy egyszerűen csak érdeklődik szép, korszerű és praktikus termékeink iránt, melyek alumínium redőny, műanyag redőny, vakolható redőny, redőnytok, csuklókaros napellenző, szúnyogháló, lamellás árnyékoló (zsaluzia), szalagfüggöny, roló, plisszé.

redonytok
 1. Hátsó vakolófelület
 2. EPS (expandált polisztirol)
 3. Műanyag ütköztetőprofil
 4. Tok 1 mm -és hidegen hajlított horganyzott acéllemezből
 5. méretpontos öntartó zsalu
 6. Oldalsó felfekvés
 7. Külső vakolófelület, választható
 8. Vakolóperem
 9. Külső javítólemez kefésprofillal
  10 Kefés profil
 10. Acél oldallemez, 1mm -es hidegen hajlított acéllemezből
 11. Oldalsó vakolóperem megszakítás
 12. Födémszigetelés
 13. Integrált szúnyogháló roló kazetta

FIGYELEM: a 8, 9, 13 elemek az árnyékolástechnikai szerkezetek részei!


tetoablak

Roto A Roto az egyik vezető gyártója ablak- és ajtóvasalatoknak. Mindegy, hogy milyen nyitásirányról, buktatásról, tolórendszerről, harmónika, vagy emelő rendszerről legyen szó - minden kívánt nyitási módszerhez létezik egy megfelelő Roto megoldás.


Bemutatóterem

bemutatóterem Az általunk gyártott fa ablakok és ajtók kiemelkedő hő és hangszigeteléssel rendelkeznek, valamint elegánsak és szépek is egyben!

Bemutatótermünk, ahol Ön élőben is megtekintheti ablakainkat és ajtóinkat, Pest megyében Biatorbágyon az Ország út 3. szám alatt található.

Ha ide kattint, megnézheti térképünkön, hogyan juthat el hozzánk ingyenes tanácsadásért!