Bia Holz Kft.
Bia Holz Kft.

Precíz ablakgyártás kiváló minőségű alapanyagokból szakszerű technikával

A precíz ablakgyártás alapja, hogy a termék minden egyes alkotóeleme kiváló minőségű alapanyagból a szakszerűséget mindig szem előtt tartva készüljön. Tehát minőségi alku nincs!


Faanyag

munchingerBorovi és vörösfenyő, rétegragasztott Münchinger ablakfríz. Németország egyik legmodernebb üzemében készülnek a Magyarországon is egyre keresettebb igényes kivitelű neves márka ajtó és ablakélfái.


Vasalat

siegeniaSiegenia-Aubi hagyományos ajtó- és ablak vasalatok, alap és fokozott biztonsági vasalatok különböző típusú és formájú fa nyílászárókhoz.


vasalatA biztonsági vasalatrendszer a Siegenia-Frank KG legújabb fejlesztése, mely a biztonság fokozása mellet más számos újítást is tartalmaz. Alapbiztonsági kivitel tovább fejleszthető emelt biztonsági fokozatba anélkül, hogy a szárnyvasalatot alapvetően megváltoztatnánk.

vasalatokMinden záró-pont gombafejes csappal rendelkezik, így csak a zárfogadók cseréjére van szükség.

Az új vasalat már titán-silberes felülettel készül, így megfelel a későbbi környezetvédelmi előírásoknak is.


Vízvető

gutmannGutmann-Neckar 22/30 FTXL barna eloxált alumínium vízvető jellemzők: nagy vízátvezetési távolságú, kamrás toktakarós alumínium vízvető sínnel, amely megfelelő vízelvezetést biztosít, azontúl a tok alsó csapdarabját védi a nedvességtől.


Felületkezelés

Adriatica Aqua Plus nagynyomású szórással.


A nyílászárók a házak, lakások azon tartozékai, melyek alapjaiban határozzák meg a stílust és a megjelenést. Egy jó ablak nem csak a szelet, az esőt tartja kint, hanem az épület dísze, mindemellett pedig jól szigetel. Ha olyan megoldásra vágyik, amely minden pontnak eleget tesz, válasszon Ön is egyedi fa ablakot!

Az egyedi fa ablakok előnye, hogy esztétikus megjelenéssel ötvözik az időtállóságot, éppen ezért hosszú távon is kifizetődő a használatuk. Nálunk Ön határozza meg, hogy mire van szüksége!

Mi tudjuk, hogy nem lehet mindent egyen méretekkel megoldani, nem lehet minden egyforma, éppen ezért igyekszünk eleget tenni megrendelőink egyedi kéréseinek is. Számunkra rendkívül fontos, hogy kizárólag kifogástalan minőségű munkát adjunk ki a kezünkből. Éppen ezért, ha az egyedi fa ablak mellett dönt, akkor biztosan nem fog csalódni az eredményben!

Amennyiben ajánlatunk elnyerte a tetszését, keressen fel minket, és minden felmerülő kérdésére szívesen válaszolunk!
minőség


Egyedi és megbízható fa ajtó

Otthonunk kialakításánál megtalálni az egyensúlyt az egyediség és a biztonság között nem egyszerű, de nem is lehetetlen. A megfelelő ajtók kiválasztása időt- és embert próbáló feladat, azonban választhatunk egy tökéletes és költséghatékony megoldást is; megterveztethetjük egyedi fa ajtónkat.

Saját igényeinkhez alakított, egyéni stílusunkra szabott fa ajtóval nem csak modernné és természet közelivé, de tudatossá és biztonságossá is varázsolhatjuk otthonunkat. Az egyedi fa ajtók kivitelezésénél különösen fontos a megfelelő alapanyag megtalálása és alkalmazása. Egy professzionális és megbízható szakember kizárólag magas színvonalú nyersanyaggal dolgozik.

Ha Ön is szeretne otthonába egyedi fa ajtót, és fontos Önnek a megbízhatóság és időtállóság a kifinomultság, illetve elegancia mellett, forduljon hozzánk bizalommal, tervezze meg saját igényeire szabott fa ajtóját otthona számára! Egyedi fa ajtók kivitelezése gyorsan, szakszerűen és magas színvonalon várja nálunk Önt!

egyedi fa ajto

Mit érdemes tudni a fa nyílászárók karbantartásáról?

A fa az egyik legnemesebb anyag, így a fából készült bútorok, nyílászárók tökéletes választásnak bizonyulnak akkor, ha természetes és időtálló darabokkal szeretnénk díszíteni az otthonunkat. Ahhoz, hogy a fa valóban hosszú ideig megőrizze szemet gyönyörködtető színeit és sérülésmentes anyagát, fontos a rendszeres karbantartás és ápolás.

A fa nyílászárók esetében sincs ez másként. Hogyan érdemes gondozni a fa ablak- és ajtókereteket? Az ápolás tulajdonképpen három lépésből áll; vagyis a tisztításból, a felületkezelésből és a karbantartásból. A fa tisztítása végtelenül egyszerű, elég hozzá egy száraz és puha portörlő rongy, amivel eltávolítható a lerakódott porréteg, makacsabb szennyeződések esetén pedig gyenge mosószeres vízzel tüntethetjük el a piszkot. A felületkezelés, illetve a fa ápolása azért fontos, hogy a faanyag ne induljon vetemedésnek, ne veszítse el a színét, ne fakuljon. Speciális, üzletben kapható ápolókkal vagy olyan természetes faápolószerekkel, mint a lanolin, méhviasz ezt egyszerűen meg tudjuk tenni. A karbantartás három dolgot ölel fel: a fafelület ötévenkénti újralazúrozását, a szigetelőanyag glicerines áttörlését és a zárszerkezet megolajozását, mindkettőt évente kétszer.

Minőségi fa nyílászáróit vásárolja meg nálunk és élvezze a fa szépségét és tartósságát hosszú éveken át!

antik fa ablak